🔪 Mod de preparare: O ceapa si cateii de usturoi se taie si se pun intr-o craticioara, alaturi de uleiul de floarea-soarelui. Se adauga si coditele de leustean pentru o aroma aparte. Amestecam, apoi adaugam si fasolea alba. Separat, intr-o tigaie, calim cealalta ceapa. In timp ce aceasta e pe foc, blendam fasolea, pana obtinem o crema fina. Peste ceapa din tigaie, adaugam rosia, apoi frunzele de leustean, maruntite.
⭐ Ingrediente: Fasole alba bob mare Al Vapore d’aucy – o conserva de 326 g Ceapa rosie – doua bucati medii Usturoi – doi-trei catei Leustean proaspat – o legatura Rosii – ½ dintr-o bucata Ulei de floarea-soarelui Ulei de masline Sare Piper
⏳ Durata de preparare: 10-15 minute 📈 Grad dificultate: usor 🍽️ Numar portii: 2