🔪 Mod de preparare:
Incalzim cuptorul la 180 de grade si pregatim tava, pe care o acoperim cu hartie de copt. Trecem prin blender impreuna urmatoarele: quinoa, semintele de in, pudra de cacao, untul, zaharul brun, inlocuitorul de lapte, uleiul, praful de copt, bicarbonatul, sarea si portocala. Putem opri blenderul din cand în cand pentru a mai amesteca elementele cu o spatula, ca acestea sa fie bine omogenizate.
Compozitia cu textura fina se toarna in forma pentru copt si se niveleaza. Acum putem adauga si nucile peste. Bagam prajitura la cuptor pentru o ora. Odata scoasa, se lasa la racit cateva minute, pentru ca nivelul sau sa scada. Portionam prajitura si o pudram cu putin zahar.

⭐ Ingrediente:
Quinoa alba Al Vapore d’aucy – 2 conserve de 150 g
Seminte de in – 60 g fin macinate
Lapte de migdale/cocos/orez – 550 ml
Unt de migdale/arahide – 60 g
Ulei – 50 ml
Cacao – 50 g
Zahar brun – 200 g
Paf de copt – 10 g
Bicarbonat de sodiu – 1 lingurita
Sare – 1 lingurita
Coaja de portocala – 1 lingurita
Nuca (optional) – 50 g

⏳ Durata de preparare: o ora și jumatate
📈 Grad dificultate: mediu
🍽️ Numar portii: 10-15 bucati

1 Comment

  • seminte quinoa

    June 13, 2023 - 2:09 pm

    Daca am seminte de quinoa proaspete pot sa folosesc asa, fara sa le fierb? sau mai fine le fierb?

Leave A Comment

Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping