🔪 Mod de preparare: Incalzim cuptorul la 180 de grade si pregatim tava, pe care o acoperim cu hartie de copt. Trecem prin blender impreuna urmatoarele: quinoa, semintele de in, pudra de cacao, untul, zaharul brun, inlocuitorul de lapte, uleiul, praful de copt, bicarbonatul, sarea si portocala. Putem opri blenderul din cand în cand pentru a mai amesteca elementele cu o spatula, ca acestea sa fie bine omogenizate. Compozitia cu textura fina se toarna in forma pentru copt si se niveleaza. Acum putem adauga si nucile peste. Bagam prajitura la cuptor pentru o ora. Odata scoasa, se lasa la racit cateva minute, pentru ca nivelul sau sa scada. Portionam prajitura si o pudram cu putin zahar.
⭐ Ingrediente: Quinoa alba Al Vapore d’aucy – 2 conserve de 150 g Seminte de in – 60 g fin macinate Lapte de migdale/cocos/orez – 550 ml Unt de migdale/arahide – 60 g Ulei – 50 ml Cacao – 50 g Zahar brun – 200 g Paf de copt – 10 g Bicarbonat de sodiu – 1 lingurita Sare – 1 lingurita Coaja de portocala – 1 lingurita Nuca (optional) – 50 g
⏳ Durata de preparare: o ora și jumatate 📈 Grad dificultate: mediu 🍽️ Numar portii: 10-15 bucati
1 Comment
seminte quinoa
Daca am seminte de quinoa proaspete pot sa folosesc asa, fara sa le fierb? sau mai fine le fierb?