🔪 Mod de preparare: Calim intr-o tigaie, in ulei de susan, prazul taiat feliute, bucățelele din ardeii colorați – fasii – si urechile de lemn. Odata prajite elementele din tigaie, adaugam boabele de soia si putem amesteca totul cu o lingura de lemn. Adaugam si sosul de soia. Cand totul este gata, asezam conținutul într-un bol, peste care putem presara ceapa verde taiata feliute si miez de seminte de floarea-soarelui.
⭐ Ingrediente: Soia boabe Al Vapore d’aucy – o conserva de 150 g Urechi de lemn Praz – o bucata Ardei gras colorat – ¼ din doua bucati de culori diferite Ceapa verde – o bucata Ulei de susan Sos de soia Miez de seminte de floarea-soarelui
⏳ Durata de preparare: 10 minute 📈 Grad dificultate: usor 🍽️ Numar portii: 2