Mod de preparare: Pentru baza de supă, punem apă într-un vas, la foc. Când a ajuns în punctul de fierbere, putem să adăugam pasta de miso, uleiul de susan, Dashi și sos de pește, după gust. Separat, hidratăm ciupercile shiitake și Wakame (alge marine) cu puțină apă caldă, pe care le vom adăuga după, în bolul de servire. În același timp, fierbem somonul la foc mic, circa 5-7 minute. Pentru servire, adăugăm într-un bol: ceapa, ciupercile, somonul și restul de topping-uri. Ingrediente:
  • Soia boabe d’aucy – 30 g
  • Pastă miso – 50 g
  • Apă – 330 ml
  • Ulei de susan – 5 ml
  • Dashi – 2 g
  • Wakame – 3 g
  • Ceapă verde – 15 g
  • Somon/tofu – 60 g
  • Ciuperci Shiitake – 20 g
  • Sos de pește – 10 ml
 

Leave A Comment

Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping