Atentie: modul acesta de preparare nu este la fel de eficient in a ucide bacteriile precum este gatitul pestelui la foc, asa ca:

  • Utilizati cel mai proaspat peste posibil si faceti ceviche-ul in ziua in care il cumparati.
  • Marinati cu sucul de citrice proaspat stors.

Mod de preparare:

Punem laptele la fiert cu putina sare, dupa care adaugam grisul. Cand este gata grisul, adaugam graul spelta si amestecam bine. Atunci cand aluatul este safe de folosit, ii dam forma de biscuite si il punem la cuptor, la 180°.

Plasam dorada intr-un castron micut sau intr-o tavita. Intr-un blender, adaugam suc de lime, portocale, grapefruit, lapte de cocos, telina apio, frunze de telina apio si coriandru verde. Turnam compozitia din blender peste peste si lasam la marinat timp de o ora.

Pentru plating, pregatim segmenti de grapefruit si rosie confiata cu vanilie. Luam rosiile cherry, le punem intr-o baie de ulei de masline, apoi adaugam pastaia de vanilie si putin busuioc proaspat. Dam la cuptor, la temperatura de 110° timp de o ora. Dupa ce se racesc segmentii, facem platingul si servim preparatul rece.

Ingrediente:

  • Grau Spelta Al Vapore d’aucy – 100 g
  • Dorada – 1 buc.
  • Lamaie – 1 buc.
  • Grapefruit – 1 buc.
  • Ulei masline – 120 ml
  • Sare – 1 g
  • Rosii cherry – 100 g
  • Baton de vanilie – 1 buc.
  • Gris – 30 g
  • Lapte – 100 g
  • Marar – 5 g
  • Chivas – 2 g

Leave A Comment

Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping