Mod de preparare:
Piure de fasole alba
⦁ caliti ceapa impreuna cu 2 catei de usturoi, apoi adaugati cele 2 conserve de fasole alba cu bob mare Al Vapore d’aucy, 1 lingurita boia afumata si sare/piper, dupa gust.
⦁ asezati amestecul intr-un blender si mixati pana cand obtineti textura dorita.
Emulsie de rosii
⦁ caliti 1 catel de usturoi in 3 linguri de ulei de masline, adaugati 200 g rosii cherry, 1 lingurita de zahar, dupa care lasati totul la un foc mic timp de 5-7 minute.
⦁ puneti compozitia intr-un blender, mixati pentru 1-2 minute timp in care adaugati treptat 100 ml ulei de masline si 100 ml apa.
Salata de fasole alba
⦁ intr-un bol amestecati 1 conserva de fasole alba cu bob mare Al Vapore d’aucy, cu 100 g rosii cherry taiate, ½ chilly verde tocat, patrunjel tocat, ulei de masline, sare/piper, un praf de boia afumata si 1 lingurita zeama de lamaie.
File de salau
⦁ condimentati bucatile de peste cu sare si piper pe ambele parti, ulterior intr-o tigaie incinsa prajiti pestele pe ambele parti pana cand acesta devine auriu.
Ulei verde
⦁ intr-un blender adaugati 100 ml ulei de masline, 2 legaturi de patrunjel verde si mixati pana la omogenizare, apoi strecurati.
Ingrediente pentru 3 portii:
⦁ 3 conserve de fasole alba Al Vapore d’aucy
⦁ 3 bucati a cate 150 g de salau
⦁ 300 g rosii cherry
⦁ 1 lingurita de zahar
⦁ aprox. 200 ml ulei de masline
⦁ 100 ml apa
⦁ 3 catei de usturoi
⦁ 1 ceapa alba
⦁ ½ chily verde
⦁ 2 legaturi patrunjel verde
⦁ 1 lingurita boia afumata

Leave A Comment

Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping