Mod de preparare: Piure de fasole alba ⦁ caliti ceapa impreuna cu 2 catei de usturoi, apoi adaugati cele 2 conserve de fasole alba cu bob mare Al Vapore d’aucy, 1 lingurita boia afumata si sare/piper, dupa gust. ⦁ asezati amestecul intr-un blender si mixati pana cand obtineti textura dorita. Emulsie de rosii ⦁ caliti 1 catel de usturoi in 3 linguri de ulei de masline, adaugati 200 g rosii cherry, 1 lingurita de zahar, dupa care lasati totul la un foc mic timp de 5-7 minute. ⦁ puneti compozitia intr-un blender, mixati pentru 1-2 minute timp in care adaugati treptat 100 ml ulei de masline si 100 ml apa. Salata de fasole alba ⦁ intr-un bol amestecati 1 conserva de fasole alba cu bob mare Al Vapore d’aucy, cu 100 g rosii cherry taiate, ½ chilly verde tocat, patrunjel tocat, ulei de masline, sare/piper, un praf de boia afumata si 1 lingurita zeama de lamaie. File de salau ⦁ condimentati bucatile de peste cu sare si piper pe ambele parti, ulterior intr-o tigaie incinsa prajiti pestele pe ambele parti pana cand acesta devine auriu. Ulei verde ⦁ intr-un blender adaugati 100 ml ulei de masline, 2 legaturi de patrunjel verde si mixati pana la omogenizare, apoi strecurati. Ingrediente pentru 3 portii: ⦁ 3 conserve de fasole alba Al Vapore d’aucy ⦁ 3 bucati a cate 150 g de salau ⦁ 300 g rosii cherry ⦁ 1 lingurita de zahar ⦁ aprox. 200 ml ulei de masline ⦁ 100 ml apa ⦁ 3 catei de usturoi ⦁ 1 ceapa alba ⦁ ½ chily verde ⦁ 2 legaturi patrunjel verde ⦁ 1 lingurita boia afumata