Mod de preparare:
Amestecam toate ingredientele pentru falafel (naut, ceapa, patrunjel, coriandru, chimion, faina, bicarbonat si sare). Roxana recomanda sa folosim lingura pentru de a da forma falafelului, deoarece este mult mai usoara decat cea in care folosim mainile. Apoi, prajim falafelul intr-o baie de ulei, intr-o tigaie sau folosind o friteuza.
Labneh-ul il punem in tifon si il lasam la scurs timp de 24 – 48 de ore. Asftel, el devine mult mai cremos. Daca ne dorim sa marinam castravetii in casa, putem folosi: castraveti 100 g, marar 10 g, lamaie 20 g si sare 1 g.
Odata gatit falafelul, umplem o lipie libaneza cu el si adaugam labneh, sirop de rodie, castraveti marinati si coriandru fresh.
Ingrediente:
⦁ Naut in suc d’aucy – 200 g
⦁ Ceapa – 100 g
⦁ Patrunjel – 10 g
⦁ Coriandru – 10 g
⦁ Chimion – 2 g
⦁ Faina – 10 g
⦁ Bicarbonat – 2 g
⦁ Sare – 1 g
⦁ Sirop de rodie – 20 g
⦁ Labneh – 500 g
⦁ Castraveti murati – 100 g
⦁ Za’atar – 1 g

Leave A Comment

Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping