Mod de preparare: Se pune la calit, in uleiul incins, ceapa si ardeiul kapia. Se adauga usturoiul si condimentele. Se prajesc bine, dupa care se adauga conserva de rosii si se lasa la fiert timp de 40 de minute. Dupa ce a scazut compozitia, se adauga nautul si rosiile cherry. Se transfera totul intr-un vas pentru cuptor, se sparg doua oua deasupra si se baga tava in cuptorul incins la 180 de grade pana se gateste oul. Dupa ce vasul este scos din cuptor, se adauga deasupra branza de capra, avocado si coriandru proaspat. Ingrediente: ⦁ Naut d’aucy Al Vapore – 100 g ⦁ Ceapa alba – 200 g ⦁ Usturoi – 10 g ⦁ Ardei kapia – 500 g ⦁ Conserva rosii cuburi – 600 g ⦁ Coriandru – 4 g ⦁ Chimion – 2 g ⦁ Paprika – 2 g ⦁ Avocado – 1 buc. ⦁ Branza de capra – 100 g ⦁ 2 oua ⦁ Ulei de floarea-soarelui – 20 ml ⦁ Rosii cherry – 80 g ⦁ Sare – 1 g ⦁ Piper – 1 g