Cum sa faci fasole prajita, un preparat mexican simplu si gustos, potrivit atat ca garnitura cat si ca fel de mancare in sine. Asa cum v-am spus, e o reteta super simpla, foarte veche. Din cate am vazut, cea mai frecventa alegere, referindu-ma la tipul de fasole folosit, e fasolea pinto. Asta e destul de greu de gasit, asa ca am ales urmatoarea recomandare, fasolea rosie. Cel mai comod mi se pare sa folosesc fasolea rosie al vapore de la d’aucy. Economisesc mult timp, fasolea e super, super gustoasa iar conservele d’aucy, în general, sunt produse de calitate premium. Acestea nu contin niciun fel de conservanti sau coloranti, doar legume culese in momentul optim de maturare, apa si sare.

Vezi restul articolului

Leave A Comment

Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping