Supele de post pot fi si ele pline de arome si de nutrienti si pot fi si mai creative decat clasicele supe de linte sau de rosii. Eu am vrut sa testez o combinatie inedita de conopida, fasole si porumb si am descoperit ca este o varianta delicioasa. Si pentru mine a sunat neobisnuit initial, insa odata ce am gustat aceasta supa, am fost placut surprinsa de cat de bine se completeaza aromele.

Cum am ajuns la aceasta combinatie de ingrediente? Pai, am plecat de la ceea ce aveam deja in frigider si in camara si am vrut sa includ cat mai multi nutrienti, dar sa raman la o supa vegana. Am pornit de la o conopida care statea deja de cateva zile in frigider, apoi am cautat in camara, unde am rezervele de conserve care ma ajuta de multe ori sa imbogatesc o masa cu legume care nu sunt neaparat in sezon sau care necesita timp mare de gatire. Am pus ochii pe doua conserve de la d’aucy: cea de fasole alba cu bob mare si una de porumb gold. Apoi le-am aliniat pe blatul de bucatarie, am cautat putina inspiratie pe Pinterest si am pornit la treaba.

Vezi restul articolului

Leave A Comment

Cart

No products in the cart.

Create your account

Select the fields to be shown. Others will be hidden. Drag and drop to rearrange the order.
  • Image
  • SKU
  • Rating
  • Price
  • Stock
  • Availability
  • Add to cart
  • Description
  • Content
  • Weight
  • Dimensions
  • Additional information
  • Attributes
  • Custom attributes
  • Custom fields
Click outside to hide the compare bar
Compare
Compare ×
Let's Compare! Continue shopping