d’aucy hrănește gusturile bune cu o nouă gamă

d’aucy  continuă seria noutăților din această primăvară cu lansarea gamei de conserve în ambalaj de sticlă la gramaj de 330 gr: năut, mazăre foarte fină, porumb dulce și amestec mexican.

Suntem recunoscuți deja pentru standardul constant de calitate al întregului sortiment de conserve la nivel european, astfel oferim încă un răspuns preferințelor publicului țintă, prin introducerea în piață a conservelor în ambalaje de sticlă cu dozaj optim, ce reprezintă un nou mijloc de utilizare rapidă și de stocare facilă a legumelor cu grad ridicat de consum și a boabelor de porumb. 

Păstrăm abordarea generală a companiei, de oferire a unor produse pretabile pentru rețete culinare rapide și nutritive: salate, garnituri, supe, feluri principale, etc. 

Principalul avantaj față de conservele metalice este că ambalarea în borcane de sticlă favorizează utilizarea repetată, permițând stocarea produsului neconsumat după deschiderea ambalajului pentru o perioadă de timp, limitând astfel irosirea alimentelor. Totodată, ambalajele din sticlă sunt refolosibile, deci mult mai prietenoase cu mediul înconjurător.