Cum să faci să nu mai sari peste prânz

Știi momentul acela când ești la birou și ai foarte multe de făcut? Șeful vrea nu știu ce raport, colega vrea să o ajuți cu un mail, colegul cu o situație și tot așa. Toată lumea vrea ceva de la tine și tu nu mai ai timp nici să respiri, mai mult, ești și în perioada aceea de ședințe peste ședințe și raportări unele după altele, de simți că nu se mai termină. Și-atunci preferi să sari peste prânz, doar-doar mai scade lista de lucruri urgente la capitolul „to do”.

Ei bine, suntem aici să-ți spunem că nu trebuie să fie așa. Există un secret și el o să-ți schimbe felul în care privești prânzul la birou. Culmea e că va fi foarte ușor să faci asta, nu e nevoie de niciun efort din partea ta. Care e soluția? Să faci cunoștință cu gama pentru salate lansată special pentru tine de  d’aucy.

Din grijă față de noi și de sănătatea noastră, d’aucy a lansat o gamă pentru salate la minut. De fapt ele sunt chiar gata de mâncat imediat ce desfaci conserva! O noutate e că legumele sunt dozate în porții gândite pentru a fi ingredientul perfect în salata ta preferată. Astfel, nu trebuie să mai stai săcalculezi cât să cumperi din fiecare legumă când vrei să-ți faci o salată, pentru că d’aucy a făcut asta deja în locul tău. În plus, folosind aceste porții gata dozate nu vom face risipă de alimente și evităm situația aceea când ne apucă remușcarea că iarăși s-a stricat mâncarea în frigider și o aruncăm, în timp ce alții se mulțumesc cu mult mai puțin, pentru că nu au cu ce sau de unde să își procure alimentele de bază.

Din gama specială pentru salate de la d’aucy, ai de ales dintre sfeclă roșie, fasole roșie, mazăre fină, porumb dulce și crocant, morcovi baby și amestec mexican sau toate împreună. Să nu uităm de amestecul mediteraneean cu măsline, doar știm că bucătăria italiană e în mare vogă și că cei ce o adoptă au o speranță de viață mult mai mare (sau, cel puțin, așa se zice).

Recomandarea noastră ca soluție salvatoare pentru zilele în care uiți și să bei apă, darămite să te oprești să mai și mănânci, e să alegi două-trei (sau toateJ) conserve pentru salate d’aucy, să le ai la îndemână la birou și să-ți iei o pauză scurtă, dar extrem de benefică, atât pentru tine, cât și pentru șefii tăi. Că dacă tu ai energie, merge și treaba mai bine, nu? (în plus, îi poți invita și pe ei la masă, vor aprecia atât gustul, cât și bunele tale intenții). Vestea bună este că poți face o incursiune la supermarket în weekend și te poți aproviziona pentru toată luna. Acasă doar le așezi pe raftul din bucătărie, îți pui un post-it pe ușă cu „nu uita salata!” și gata.

Uite și o rețetă specială de la Chef Cătălin Scărlătescu (iar dacă nu o preferi cu ceapă verde, poți uita de ea, salata e la fel de gustoasă):

Într-o oră vei avea timp să-ți pregătești o salată hrănitoare și cu gust, să o mănânci - poate chiar alături de colegi (cu ocazia asta mai discutați și despre altceva decât lucrurile de la job), și apoi să revii cu forțe proaspete la lucru. A, și să nu uităm: ai timp să speli și vasele... adică vasul în care ai făcut salata. Și de un selfie cu noua bluziță care îți vine de minune de când ai slăbit (deși mănânci în fiecare zi).

Și am păstrat surpriza pentru final: d’aucy ne pregătește ceva, la fel de gustos și de variat! Oare ce? Fii pe fază ... în curândJ

Vei observa în scurt timp că te vei simți mult mai bine cu acest nou obicei sănătos. Și vei avea chiar și o dispoziție mai bună. Pentru că mâncarea gustoasă și sănătoasă la timpul potrivit are darul de a ne re-aduce energia și pofta de viață.